De Klussenier Siebolt Postma

De Klussenier Siebolt Postma
De Klussenier Siebolt Postma

Huizumerlaan 40
8934 BH Leeuwarden

Dien uw aanvraag in »

050 720 04 55
06 1462 0544
sieboltpostma@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 53424506

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Leeuwarden, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Siebolt Postma en samen met mijn partner en woon ik in Leeuwarden. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Met ruim 30 jaar ervaring in de verbouw en renovatiebranche, ben ik de laatste jaren mijn eigen onderneming gestart in de BHV en EHBO cursussen. Naast mijn werk bleef ik wel klussen en verbouwen. Niet alleen bij ons thuis maar ook bij familie, vrienden, bekenden en onbekenden. De drang om hier weer mijn werk van te maken werd steeds groter. Toen ik de franchiseorganisatie De Klussenier tegenkwam was de ik direct geïnteresseerd en besloot mijn eigen klusbedrijf te starten.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u op zoek naar een klusbedrijf? Ik help u graag verder. U kunt mij inschakelen voor het renoveren van de badkamer en toilet en het verbouwen van allerlei ruimtes in de woning naar bijvoorbeeld een slaapkamer of werkkamer. Maar ook voor de plaatsing van keukens, timmerwerk, elektrawerk en onderhoudswerk kunnen klanten bij mij terecht. Maar ook voor het plaatsen van dakramen of de verbouwing van de zolder naar een slaap- of werkkamer. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

Door mijn vakmanschap en professionele instelling kan ik uw verbouwing van aanvraag tot oplevering voor u realiseren, zo heeft u één aanspreekpunt. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt vooraf een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden in uw situatie te bespreken.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Leeuwarden voor:

  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Zolder verbouwen
  • Kozijnen plaatsen of renoveren
  • Deuren afhangen
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prima, open en meedenkende man. Ga ‘m vast voor meerdere klussen vragen.Alex uit Wergea
Het kontakt en uitleg over het werk wat verricht moet worden waren zeer goed.Eddy uit Leeuwarden
Klussenier kwam niet op de afgesproken tijd agv een misverstand maar belde keurig en kwam later op de dag als nog. Klus prima uitgevoerd en op verzoek nog wat extra werkzaamheden uitgevoerd.Martin uit Leeuwarden
Prima oplossing op maat! In overleg zeer veel mogelijk.T. uit Noardburgum
Mijn ervaring met de Klussenier Siebolt Postma is zeer positief.Otto uit Leeuwarden

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...